Deniz Selen Kılıçözgürler, “En Güçlü 50 Kadın CEO” Listesinde

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 02 Ekim 2024 Çarşamba

Gezinomi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Selen Kılıçözgürler, “Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO"su araştırmasında yer alan isimlerden biri oldu.

Türkiye’nin önde gelen ekonomi ve iş dünyası dergilerinden olan Ekonomist ve Capital öncülüğünde “50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi” düzenlendi. Türkiye’de iş dünyasının en etkili kadın liderlerini bir araya getiren zirve 24 Eylül’de İstanbul’da gerçekleşti. Bu yıl 12.’si düzenlenen törende, “50 Güçlü Kadın CEO” ödülleri dağıtıldı.

Törende ödüle layık görülen isimlerden biri de Gezinomi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Selen Kılıçözgürler oldu. 50 Güçlü Kadın CEO arasında yer almaktan duyduğu gururu ifade ederek sözlerine başlayan Kılıçözgürler, kadınların toplum içerisindeki rolüne ve güçlenmelerinin önemine dikkat çekti. Kadının topluma yön veren en etkili ve birleştirici bir unsur olduğunun altını çizdi. Kadının toplum içerisindeki varlığı ve rolünün güçlendirilmesinin, sosyal adaletin ve kalkınmanın bir koşulu olduğunu ileri sürdü. Adil, kalkınmış, demokratik bir toplum için, kadınların güçlendirilmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, siyaset ve hukuk alanlarında eşit fırsat ve olanaklardan faydalanmalarının büyük önem taşıdığını vurguladı. En temel hak olan insan hakları şartından yola çıkan Kılıçözgürler, “Kadın ve erkek birlikte güç birliğiyle kadınlar için çok daha aydınlık ve kalıcı bir gelecek inşa edebiliriz.” dedi.


0/(0)
02 Ekim 2024 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.