‘Geleceğe Adımlar’ Skechers Türkiye ile Atılacak

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 01 Ağustos 2024 Perşembe

Skechers Türkiye, ‘Geleceğe Adımlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta 200 kız çocuğunun geleceğine dokunmak amacıyla spor giyimi desteği sağladı.

Toplumda değer yaratmayı hedefleyerek sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Skechers Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle Kahramanmaraş depreminin merkez üssü Pazarcık’taki konteyner kent bölgesinde afetten etkilenen 200 kız çocuğuna spor giyim ve spor ayakkabı desteği sağladı.

Skechers Türkiye

Skechers Türkiye, ‘Geleceğe Adımlar’ projesi kapsamında yürüttüğü sosyal sorumluluk anlayışıyla çocukların yanında olmaya devam ederken, güçlü bireylerin oluşumuna da katkı vermeyi amaçladı.

Skechers Türkiye Pazarlama Direktörü Caner Uluğ, aydınlık geleceğin güvencesi kız çocuklarını Cumhuriyetin ikinci yüzyılına emin adımlarla ilerlemeleri için desteklerini belirtti. Uluğ, ‘Geleceğe Adımlar’ projesi ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Bi’Çift Hayalimiz Var’

"Çocukların geleceğe adımlarını desteklemeyi sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu amacımız doğrultusunda çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla çalışarak, üç projemizle kız çocuklarının yanında oluyoruz. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi ile gerçekleştirdiğimiz ‘Güvenli Adımlar’ projesiyle kız çocukların yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını tespit ediyor ve sokakta kendilerini güvende hissetmelerini, fikirlerini özgürce ifade edebilmelerini sağlıyoruz.

Bi’Çift Hayalimiz Var

Make-A-Wish Türkiye ile yürüttüğümüz ‘Bi’Çift Hayalimiz Var’ projesiyle yıl boyunca 300 ‘Dilek Çocuğu’nun hayalindeki ayakkabılara kavuşmasını sağlayacağız. Ayrıca, Geleceğe Adımlar Projesi ile de deprem bölgesindeki çocukların ihtiyaçlarının hala devam ettiğine dikkat çekmek istiyoruz. Toplum Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yaparak, bu bölgede 200 çocuğun geleceğe adımlarına destek olmaktan mutluyuz.”


0/(0)
01 Ağustos 2024 Perşembe
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.