İyzico, Kadınların Her Türlü Engeli Aşması İçin Destek Oluyor

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 12 Temmuz 2024 Cuma

Kadınların ülke ekonomisine katkı sunmasında etkin rol almalarını ve  finansal olarak güçlenmelerine destek olmayı amaçlayan iyzico, ‘Kadın Girişimci Destek Programı’ için 7’nci dönem başvurularını başlattı.

Kadın girişimcilere fırsat eşitliği sağlayan kurumlardan biri olan ödeme sistemi şirketlerinden iyzico’nun ‘Kadın Girişimci Destek Programı’ 7’nci kez başlıyor. Programa katılmak isteyenler yeni dönem kayıtlarını 31 Temmuza kadar şirketin web sitesi üzerinden yapılabilecek. Kayıtlar sonrasında programa kabul edilecek kadın girişimciler, ülke ekonomisine katkı sunma imkanı yakalayabilecek. Başta ödeme sistemleri konusunda bilgi sahibi olacak kadın girişimciler, iyzico’nun ayrıca sunduğu finanstan eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantajdan yararlanabilecek.

‘iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’na bugüne kadar 500’ün üzerinde kadın girişimci katılım sağladı ve bu girişimcilere bugüne kadar 121 milyon TL değerinde iş hacmi yaratıldı.

Şebnem Dağ Güven

Yeni program kapsamında da ‘#KadınGirişimcininYanındayız’ sloganıyla hayallerinin peşinden gitmek isteyen kadın girişimcilere iş dünyasında fırsatlar sağlanacak. Programa katılacak kadın girişimciler, iyzico, e-ticaret dünyasında ‘iyzico ile öde’ ürünüyle tanışacak ve müşterilerine farklı ödeme alternatifleri sunulabilecek. Program çerçevesinde ayrıca kadınlar, ilk 6 ay içerisinde 100 bin TL’ye kadar ulaşan işlem hacimlerinde sıfır komisyon desteğine sahip olacak ve tanıtım desteği ile daha fazla müşteriye markasını duyurarak satışlarını artırma şansı elde edebilecek.

Kadın girişimcilerin büyüme hızı, erkek girişimcileri ikiye katladı

Kadınların iş dünyasında güçlendirilmesi için desteklemeyi sürdüreceklerini belirten iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven: “iyzico olarak girişimcilik ekosisteminde özellikle kadın girişimcilere destek olmayı önemsiyoruz. Kadınların girişimcilik ekosistemi içerisinde daha çok yer almasını istiyoruz ve önlerine çıkabilecek her türlü engeli aşmaları için destek olmaya gayret ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘Kadın Girişimci Destek Programı’ ile girişimcilik ekosisteminde toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı hedefledik.

İyzico etki raporlarında kadın girişimcilerin büyüme hızının erkek girişimcilerin büyüme hızından iki kat fazla olduğunu görüyoruz. Kadın girişimcilere yeni kaynaklar sağlamak amacıyla partnerlerimizle birlikte ‘iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’nı başlattık. Önceki dönemlerde aldığımız olumlu geri bildirimlerin ardından yedinci dönem başvurularımız da hız kesmeden başladı” dedi.

Güven,Dijitalleşmenin getirdiği fırsatlar sayesinde kadın girişimcilerimizin ürettiği ürünlerini ulaşabildikleri platformlarda gelire dönüştürmeleri ve ülke ekonomisine katkı sağlamaları için imkân sağlıyoruz. Birçok kadın girişimcimizin iş hayatına ve ekonomiye katılımlarında öncü bir rol üsteniyoruz. ‘iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’ ile önümüzdeki dönemlerde daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya ve girişimci kadınların büyümesine destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


0/(0)
12 Temmuz 2024 Cuma
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler