Kelebek Mobilya ve Ece Vahapoğlu Sağlıklı Gelecek İçin El Ele Verdi

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 21 Ekim 2024 Pazartesi

Kelebek Mobilya, Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında, Kansersiz Yaşam Derneği iş birliğiyle, Wellness ve Yoga Eğitmeni Ece Vahapoğlu ile birlikte bir projeye imza atıyor. Proje sayesinde erken tanı ve doğru tedaviye dikkat çekmek isteniyor.

 

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Kelebek Mobilya, “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında, erken tanı ve doğru tedavinin önemini vurguluyan bir projeye imza atıyor. Söz konusu proje için, Kansersiz Yaşam Derneği iş birliğiyle, Wellness ve Yoga Eğitmeni Ece Vahapoğlu ile ele ele verecek.  

Proje kapsamında, erken tanı ve doğru tedaviye dikkat çekmek amaçlanıyor. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan video serisinde evde sağlık kontrolü, ameliyat sonrası sağlık için öneriler yer alıyor.

 

Projeye dair bilgi veren Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan,  şirket olarak, meme kanseri farkındalık ayı olan Ekim ayında, Kansersiz Yaşam Derneği ile iş birliği yaparak önemli bir projeye imza attıklarını belirtti. Bu projeyle, Wellness ve Yoga Eğitmeni Ece Vahapoğlu ile beraber, meme kanserinde erken teşhisin ve doğru tedavinin önemini vurgulamayı amaçladıklarını kaydetti. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan video serisi ile evde sağlık kontrolü ve ameliyat sonrası sağlık için öneriler sunduklarını söyledi. Kaplan:

"Amacımız topluma bu önemli konuda bilgi sağlamak ve erken müdahalenin hayati önemini vurgulamak. Kadını ve çocuğu odağımıza aldığımız kurumsal sorumluluk projemizle topluma fayda sağlamaya devam etmeyi hedefliyoruz." şeklinde sözlerini tamamladı.  


0/(0)
21 Ekim 2024 Pazartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.