Memorial, “Pembe Ayna” Projesine Devam Ediyor

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 02 Ekim 2024 Çarşamba

Memorial Sağlık Grubu, “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesine bu yıl da devam ediyor.Pembe Ayna, ekim ayı boyunca Türkiye’nin dört bir yanında, meme kanserine karşı kendi kendine muayenenin önemine dikkat çekecek.

Memorial Sağlık Grubu ilk kez 2020 yılında hayata geçirdiği Pembe Ayna projesini, bu yıl dördüncü kez düzenleyecek. Proje kapsamında, Türkiye’nin farklı şehirleri ve çeşitli lokasyonlarında meme kanserine karşı kendi kendine muayenenin önemine dikkat çekilecek. Pembe Ayna Memorial Ankara, Antalya, Ataşehir, Bahçelievler ve Şişli Hastaneleri'nin lobi alanlarında 1-15 Ekim tarihleri arasında sergilenecek. Katılımcılar, sosyal medyada fotoğraflarını paylaşarak ayna karşısında 5 dakika meme muayenesi yapmanın hayat kurtarıcı etkisine dikkat çekecek.

Pembe Ayna’nın Meme Kanseri Farkındalık Ayı boyunca yer alacağı diğer lokasyonlar arasında; Ankara Esenboğa Havalimanı (14-31 Ekim) ve İstanbul Havalimanı (16-31 Ekim) bulunuyor. Zorlu Performans Sanatları Merkezi (7-12 Ekim) , Volkswagen Arena (21-24 Ekim),UNIQ İstanbul (16-24 Ekim), Ayhan Şahenk Spor Salonu (25-27 Ekim), Koru Park Family Fest (4-6 Ekim), Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi (1 Ekim) ve Antalya Stadyumu (19 Ekim) projenin diğer durakları arasında yer alacak.

Ayna Karşısında Geçirilen 5 Dakika Hayati Önem Taşıyor

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Bora Uludüz, Pembe Ayna projesinin meme kanseri ile mücadeledeki rolüne dair açıklamalarda bulundu. Uludüz, ülkemizde 40 yaş altı kadınlarda en çok görülen kanser türü olan meme kanserine karşı erken teşhis bilincini artırmayı en büyük misyonlarından biri olarak gördüklerinden bahsetti. Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında hayata geçirdikleri Pembe Ayna ile bu yıl dördüncü kez Türkiye’nin farklı noktalarında kadınlarla buluşacaklarını dile getirdi. Uludüz konuşmasının devamında, ” Ayna karşısında geçirilecek beş dakikanın hayati önemi ile düzenli sağlık kontrollerinin ihmal edilmemesi konusunda farkındalığın artması ve hep birlikte bu kampanyayı büyüterek daha fazla kadına ulaşılması için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.


0/(0)
02 Ekim 2024 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.