Merve Dizdar, BM’nin Yeni Projesinde Gönüllü Destekçi Oldu

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 03 Ekim 2024 Perşembe

Oyuncu Merve Dizdar, UNDP Türkiye öncülüğünde düzenlenecek ve genç kadınların sürdürülebilirlik alanında lider olmalarına katkı verecek projenin gönüllü destekçisi olacak.

UNDP Türkiye ve Boyner Grup, Türkiye’nin sürdürülebilir geleceğine yön verecek kadın liderler yetiştirmek için bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında Türkiye’deki üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan, yeni mezun ya da lisansüstü eğitimlerine devam eden genç kadınların sürdürülebilirlik alanında etkin rol almalarının sağlanması hedefleniyor. Genç kadınların sürdürülebilirlik alanında lider olmalarına katkı verecek projenin gönüllü destekçisi ise oyuncu Merve Dizdar oldu.

Merve Dizdar gönüllü destekçi olarak yer alacağı projede, sürdürülebilirlik ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki bilinçlendirme çalışmalarına katkı sağlayacak. Projenin tanıtım filminde de rol alan Dizdar, genç kadınlara ilham olmaya hazırlanıyor.

Projeye dair detaylı bilgiler ise Ekim ayı içerisinde yapılacak olan lansmanda verilecek.


0/(0)
03 Ekim 2024 Perşembe
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.