Avon’dan Meme Kanserine Farkındalık

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 05 Ekim 2024 Cumartesi

Kişisel bakım ve kozmetik sektörünün önde gelen markalarından Avon, meme kanseri farkındalığını artırmaya yönelik bir projeye imza attı. Ekim ayı boyunca “Gücün Kontrolünde” mesajıyla meme kanseri farkındalığına dikkat çekilecek.

Dünya genelinde kişisel bakım ve kozmetik sektörünün öncü markalarından biri olan Avon, meme kanseri farkındalığını artırma konusundaki çalışmalarına devam ediyor. 30 yıldan fazla bir süre meme kanseriyle mücadeleyi en öncelikli sosyal sorumluluk konuları olarak gören Avon, ekim ayı boyunca “Gücün Kontrolünde” mesajını verdikleri bir proje gerçekleştirecek.

Avon, her yaştan kadının meme kanseri konusundaki farkındalığını artırmak ve çalışmalarını kamuoyunda daha görünür kılmak adına yıllardır çeşitli projelere imza atıyor. Bu projelerden bir yenisine de bu ay içerisinde imza atacak. Proje kapsamında ekim ayı boyunca Avon tarafından belirlenen ürünlerin satışından elde edilen kâr, Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak.

Hedef Daha Fazla Kişiyi Bilinçlendirmek

Avon’un bugüne kadar dünya genelinde meme kanseriyle mücadeleye yönelik 951 milyon dolardan fazla bağışta bulunduğu bildirildi. 20 milyon meme kanseri taramasını finanse ettiklerini açıklayan marka, bu sayede milyonlarca kadının güçlerini keşfetmesine destek olduklarını duyurdu.

Bu konuyu özellikle sosyal medyanın gücüyle geniş kitlelere ulaştırmayı planlayan Avon, toplumda güçlü bir farkındalık oluşturmaya çalışıyor. Bu sayede meme kanseriyle mücadelede daha fazla kişiyi bilinçlendirmeyi hedefliyor.


0/(0)
05 Ekim 2024 Cumartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.