Avon Ve Garanti BBVA İş Birliğiyle ‘Kadınlar Hesabını Bilecek’

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 27 Haziran 2024 Perşembe

Kadınları finansal okuryazarlık konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan Avon, Garanti BBVA’nın ‘Hesabını Bilen Kadınlar’ programına dahil oldu.

Kozmetik ve güzellik markası Avon, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Avon, kadın satış temsilcilerini, bankacılık sisteminin kendilerine sağlayacağı faydalar hakkında bilgilendirmek ve bütçelerini daha iyi yönetmelerine imkan sağlayarak finansal okuryazarlık alanında gelişimleri için Garanti BBVA ile iş birliğine gitti. İş birliği çerçevesinde Garanti BBVA’nın ‘Hesabını Bilen Kadınlar’ programına dahil olan Avon, ayrıca, Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) tarafından program kapsamında hazırlanan, temel finansal bilgiler içeren ve ücretsiz olarak sunulan online eğitime de katılabilecek.

Program kapsamında Garanti BBVA’nın özel avantajlı bankacılık hizmetlerinden de faydalanabilecek Avon kadın satış temsilcileri, mobil üzerinden banka harcamalarına özel 3.500TL’ye varan bonus ve arkadaşını getir kampanyasıyla da 4.000 TL’ye varan bonus fırsatı kazanabilecek. Bunların yanı sıra herhangi bir bankada kendi adına aktif kredili ürünü olmayan kadınlara özel, bankacılık ürünleriyle tanışma hediyesi olarak 300 TL hoş geldin bonusu da hediye edilecek.

Avon Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Finans Direktörü Kazım Emre Topçu, iş birliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken. “Garanti BBVA’nın araştırmalarına göre; Türkiye’de kadınların sadece yüzde 58’inin banka hesabı bulunuyor ve yalnızca yüzde 35’i kendi kredi kartını kullanıyor. Avon olarak, kadınların iş hayatında aktif rol almasını çok önemsiyor, kendi ekonomilerini yönetmelerine destek olacak çalışmalar yürütüyoruz. Garanti BBVA ile güzel bir iş birliğine imza attık. Artık, satış temsilcimiz olan kadınlar bu iş birliği çerçevesinde harcamalarını daha rahat yönetebilecek ve bankacılık hizmetlerinden faydalanabilecek. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alması ve ekonomik özgürlüklerini kazanmaları için çalışmaya devam edeceğiz” bilgisini paylaştı.

Her Birey Toplamsal ve Ekonomik Hayata Katılmalı

Garanti BBVA olarak, her bireyin toplumsal ve ekonomik hayata katılmasına önem verdiklerini kaydeden Garanti BBVA Kitle Müşteri ve Ürün Yönetimi Direktörü Eren Gülpınar, çağdaş toplumların fırsat eşitliğiyle güçlendiğine inandıklarını ifade etti. Bu çerçevede kapsayıcı büyüme ve sorumlu bankacılık anlayışıyla ‘Hesabını Bilen Kadınlar’ programını başlattıklarını belirten Gülpınar, “Program kapsamında bankacılık sistemine dahil olmayan kadınların temel finansal konulara ek olarak girişimcilik, satış ve pazarlama, ürün geliştirme gibi başlıklarda eğitimler almasına, potansiyellerini keşfetmelerine, kendi ekonomilerini yönetmelerine ve güçlenmelerine destek olmayı amaçlıyoruz. Kendi adına bir bankacılık ürününe sahip olmayan, bütçesini yönetmekte desteğe ve bankacılık ürünlerine ihtiyaç duyan kadınlara ulaşmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak üzere sektörel iş birliklerine devam edeceğiz’’ dedi.


0/(0)
27 Haziran 2024 Perşembe
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler