Eczacıbaşı Dynavit’in Yeni Teknik Sponsoru: “Decathlon”

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 02 Ekim 2024 Çarşamba

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın resmi teknik sponsoru Decathlon oldu. Takımın maç esnasında giyeceği formaları, maç öncesi ve antrenman kıyafetleri ile seyahatlerinde kullanacakları ürünleri Decathlon tedarik edecek.

Küresel bir spor markası olan Decathlon, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın yeni teknik sponsoru oldu. 30 Eylül’de gerçekleştirilen basın lansmanında, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın maç esnasında giyeceği formalar, maç öncesi ve antrenman kıyafetleri ile seyahatlerinde kullanacakları malzemelerin Decathlon tarafından sağlanacağı duyuruldu. Bu iş birliği sayesinde söz konusu voleybol takımının hem yerel hem de uluslararası başarılarının 2+1 yıllık süre boyunca Decathlon’un spor ürünleriyle desteklenmesi planlanıyor.

Decathlon Türkiye CEO’su Philippe Debray, Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Ali Atalık, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı Kaptanları Simge Aköz ve Tijana Boskovic, Beyza Arıcı, Yaprak Erkek, İstanbul Modern’de düzenlenen lansmanda yer aldı. Lansmana basın mensupları da katılım gösterdi.

“Heyecan Verici Bir Adım”

Heyecan Verici Bir Adım

Decathlon Türkiye CEO’su Philippe Debray konuşmasına başlarken, Decathlon Türkiye olarak Türkiye’de voleybolun simgesi haline gelmiş Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın destekçisi olmaktan duydukları gururu dile getirdi. Bu iş birliğini, iki köklü ve değerli markanın sporun harikalarını daha geniş kitlelere yaymak adına birlikte attığı heyecan verici bir adım olarak gördüğünü kaydetti. Sporcuların maç esnasında giyeceği formaların, maç öncesi ve antrenman kıyafetleri ile seyahatlerinde kullanacakları ekipmanların, performanslarını en üst seviyeye taşıyacak şekilde tasarlandığını vurguladı. Voleybola olan bu katkının hem sporculara hem de sporseverlere ilham vereceğine inandıklarını belirten Debray, “Bugün bizimle birlikte olan ve bu önemli iş birliğinin parçası olan herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. Tüm voleybolseverlere harika bir sezon diliyorum” dedi.

“Bir Dönüm Noktası”

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Ali Atalık da lasmanda iş birliğine dair açıklamalarda bulundu. Atalık, Decathlon’un spor dünyasındaki liderliği ve geniş mağaza ağının, kulübün ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti. Özellikle Decathlon’un sunduğu üst düzey spor ekipmanlarıyla, sporcuların performanslarının artacağına ve başarı yolunda onlara güç katacağına vurgu yaptı. Bu iş birliği sayesinde taraftarların da Decathlon mağazalarında lisanslı ürünlerine kolayca erişebileceklerini kaydeden Atalık:

“Kulübümüz, sadece sporcu değil, güçlü bireyler ve liderler yetiştirmeyi amaçlayan bir vizyonla hareket ediyor. Bu anlaşma, spor camiamızın gelişimine katkı sağlayacak bir dönüm noktası” şeklinde konuştu.


0/(0)
02 Ekim 2024 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.