Hayata İz Bırakan Sen Ol!

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 12 Haziran 2024 Çarşamba

Penti’nin öncülüğünde yayına başlayan  ‘İz Bırakan Sen Platformu’nda hikayelerini paylaşan Merve Dizdar, Ayşe Arman, Pınar Taşdemir ve Gizem Örge gibi başarılı kadınlar, tüm kadınları iz bırakmaları için bu platforma davet ediyor.  

 Kadınlar adına iz bırakan hikayeler paylaşmak için yepyeni bir platform oluşturuldu. ‘İz Bırakan Sen Platformu’na iz bırakan kadınlar arttıkça yeni videolarla devam edecek projede ‘Sen de bize katıl, izi yaymaya ortak ol’ masajı veriliyor. Hayata iz bırakmak isteyen kadınların instagram: @penti hesabında hikayelerini paylaşmaları bekleniyor.

Kadınların bedenlerinden ilişkilerine ve ihtiyaçlarına kadar duygularını en doğru şekilde anlamak ve anlatmak için Penti tarafından gündeme gelen sosyal sorumluluk projesi ‘İz Bırakan Sen Ol Platformu’ yayına başladı. Kadınların toplumdaki rollerini tanımlamalarına ve potansiyellerini açığa çıkarmalarına destek olmak amacıyla hayata geçen ‘İz Bırakan Sen Ol Platformu’nda hayatın tüm iniş çıkışlarına rağmen duruşlarıyla ilham veren kadınların kendi iz bırakan hikayeleri anlatılacak.

Merve Dizdar

Ünlü isimler platformda hikayelerini paylaşıyor

İz bırakan hikayelerini ve mesajlarını kadınlarla ilk paylaşan isimler arasında Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Merve Dizdar, gazeteci Ayşe Arman, Michelin Yıldızlı Araka’nın sahibi Şef Pınar Taşdemir ve milli voleybolcu Gizem Örge de yer alıyor.

 Platformun yayınlanan ilk videosunda hikayesini anlatarak, ‘İz Bırakan’ Merve Dizdar, tüm kadınlara şu şekilde sesleniyor: “Bir gün, çok ilerde bir gün ‘Merve yaptı, ben de yaparım’ dedirtebiliyorsam, bu benim için iz bırakmaktır.”


0/(0)
12 Haziran 2024 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler