Sinem Gürün, HDI Sigorta’da Hasar Yönetimine Liderlik Edecek

Oluşturma Tarihi : 24 Şubat 2025 Pazartesi

Sinem Gürün, HDI Sigorta’da Hasar Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Gürün, yeni görevinde hasar yönetimi süreçlerine liderlik ederek müşteri memnuniyetini artırmaya odaklanacak.

Sigorta sektöründe 21 yılı aşkın deneyime sahip olan Sinem Gürün, 19 Şubat 2025 itibarıyla HDI Sigorta bünyesinde Hasar Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Gürün, yeni görevinde hasar süreçlerinin yönetimi ve müşteri memnuniyetinin artırılması konularında görev yapacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olan Sinem Gürün, yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Profesyonel kariyerine Anadolu Sigorta’da müfettiş olarak adım atan Gürün, bankasürans, oto ve oto dışı hasar, tedarik yönetimi gibi çeşitli departmanlarda görev aldı. Son olarak Hasar Koordinatörü olarak çalıştı. Dijital fraud tespiti ve yapay zekâ uygulamaları gibi yenilikçi girişimlerin hayata geçirilmesinde rol oynadı.


0/(0)
24 Şubat 2025 Pazartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.