Kadın Çalışanlar, Suwen’e Güç Katıyor

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 14 Ağustos 2024 Çarşamba

İç giyim markası Suwen, kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Çalışanlarının yüzde 90’ı kadınlardan oluşan markanın yönetici kadrosunda da kadın oranı yüzde 55’e yükseldi.

Suwen, markasını büyütme başarısında kadınlardan destek alıyor. Tüm çalışanları arasında kadın oranı yüzde 90 seviyesine yükselen iç giyim markası Suwen, iş süreçlerinde kadınlara daha da fazla yer vermeyi hedefliyor. Bu kapsamda şirketteki kadın yönetici oranı yüzde 55’e, yönetim kurulundaki kadın oranı ise yüzde 33’e ulaştı.

Türkiye’de 49 ilde 177 perakende mağazası ile de büyümesini sürdüren marka, her kademede cinsiyet eşitliği ilkesiyle çalışmalarını yürütürken, merkez depo operasyonlarında da kadın çalışan oranını yüzde 49’a yükseltti. Lojistik ve depo yönetimi gibi stratejik işlerde de kadına güvenen ve görev veren Suwen, sektöründe kadınlara verdiği önemle rakiplerinden ayrışıyor. Stratejik yaklaşımı sonucu hem bölge yöneticileri hem de genel merkezdeki çalışan kadın çalışanlarıyla fark yaratan marka, cinsiyet eşitliği yaklaşımıyla da sektörünün liderleri arasında yer alıyor.

Kadınlardan kadınlara…

Kadınlarla üretip kadınlara ulaştırdıkları ürünlerine dikkat çeken Suwen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Ferda Sümer Arslan, “Kadınlardan kadınlara’ yaklaşımımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Suwen’in başarı yolculuğuna değer ve anlam katan tüm kadınlarımızla tek yürek çalışıyor ve Türkiye’den özgün, kendine güvenen Türk kadınını temsil eden bir dünya markası çıkarmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda yüzde 90 kadın çalışanımız ve yüzde 55 kadın yönetici oranımızla gurur duyuyor, onların gücünden güç alarak gelişiyor ve her geçen gün onlarla birlikte büyüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, kadınlar güzel olan her şeyi içindeki güçle büyütebilirler” diye konuşuyor.

Suwen

Diğer yandan Suwen’in kadın istihdamındaki başarısının, markanın sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk alanlarındaki stratejileriyle de örtüşürken, kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanarak toplumsal hayatta daha güçlü bir konuma gelmeleri, markanın en önemli hedeflerinden biri olarak da öne çıkıyor.

Suwen, Filenin Sultanlarının yanında

Türkiye Voleybol Federasyonu ile imzaladığı anlaşma kapsamında üç yıl boyunca Filenin Sultanları’nın resmi sponsoru olduklarını da ifade eden Arslan, “Kendi şirketimizde olduğu gibi ülkemizde de kadınların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Özellikle A Milli Kadın Voleybol Takımımızın elde ettiği başarılar, bize yaşattığı gurur ve mutluluk çok değerli. Biz de kadınlar için kadınlarla çalışan bir şirket olarak Türkiye'de kadın voleybolunun başarısına destek vermek amacıyla 2023 – 2026 yılları arasında resmi sponsor olmaya karar verdik. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Dünyada adımızı duyuran, başarılarıyla hepimizi gururlandıran A Milli Kadın Voleybol takımımız başta olmak üzere kadınları her daim desteklemeye devam edeceğiz” diyor.


0/(0)
14 Ağustos 2024 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler